Şehit Uzman Onbaşı Demirer'in evine taziye ziyareti

Şehit Uzman Onbaşı Demirer'in evine taziye ziyareti

Vali Balkanlıoğlu: "Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir"- Şehit babası Hali Demir: "Acımız büyük. Allah, devletimize, askerimize, polisimize güç, kuvvet versin"

ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 5 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Çiçekli, Gürgentepe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ile birlikte Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in Gürgentepe ilçesindeki ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Yapılan duaların ardından aile ile görüşen, başsağlığı dileğinde bulunan ve sabır dileklerini ileten Balkanlıoğlu, "Şehit ailemizin acılarını paylaşmak için buradayız. Her zaman onların yanındayız. Üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir." dedi.

Terörle mücadele için canlarını feda eden askerlerin kanının yerde kalmayacağını söyleyen Balkanlıoğlu, "Tüm yurtta terörle mücadele büyük bir kararlılıkla sürüyor. Karadeniz'de geçtiğimiz günlerde 6 terörist etkisiz hale getirilmişti. Aynı mücadele Doğu ve Güneydoğu illerinde de sürdürülüyor. İnşallah terör örgütlerinin hiçbiri Karadeniz'de olduğu gibi yurdun hiçbir yerinde barınamayacak. Allah askerlerimize ve polisimize güç kuvvet versin." diye konuştu.

Şehit Demirer’in babası Halil Demirer ise yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirterek, "Acımız büyük. Allah, devletimize, askerimize, polisimize güç, kuvvet versin." şeklinde konuştu.

Ev ziyaretinin ardından Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, Şehit Erdi Demirer'in mezarını da ziyaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :