Şehit Uzman Çavuş Çelik için mevlit okutuldu

Şehit Uzman Çavuş Çelik için mevlit okutuldu

SİVAS (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma...

SİVAS (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adem Çelik için Hafik ilçesinde mevlit okutuldu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Temsilciliğinde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim’in okunmasının ardından Adem Çelik ve tüm şehitler için dualar edildi.

Programda konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Temsilcisi Aytaç Özbek, dualarının birlik, beraberlik ve vatanın bütünlüğü ile başladığını söyledi.

Vatanını seven her Müslümanın gönlünde şehit olmak yattığını kaydeden Özbek, "Şehidimiz Adem Çelik’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Her türlü güçlüğe, zorluğa dayanacak imanımız ve gücümüz var. Bu güçle ülkemiz, varlığını sürdürmeye devam edecektir. Allah bizleri imandan, birlik ve beraberlikten ayırmasın inşallah." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :