Şehit Polis Azam Güdendede Kültür Merkezi ihaleye çıkıyor

Şehit Polis Azam Güdendede Kültür Merkezi ihaleye çıkıyor

Eskil Belediyesi’nce içerisinde düğün salonu, halı saha, yüzme havuzu, kafeterya, Suni gölet, mesire alanları ve çocuk oyun parklarının bulunduğu, Şehit Polis Azam Güdendede Kültür Merkezi ihaleye çıkıyor.

 Mülkiyeti Eskil Belediyesi'ne ait 19 Bin m² yüz ölçümüne sahip çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışması yapılmış içerisinde 1 adet 800 m² Düğün Salonu, soyunma odasıyla birlikte 1 adet yüzme havuzu, 1 adet Süs havuzu, idari binasıyla birlikte 1 adet Sentetik Çim Saha ve 1 adet kafeterya  binası bulunan merkez 09 Şubat 2018 Cuma günü saat 14.00’de Eskil Belediyesi’nde gerçekleşecek olan açık arttırma usulü ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Konuya ilişkin Eskil Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlçemizde Eskil’in gelişime en açık bölgelerinin başında gelen Yatılı Bölge Okulu yakınına, halkımızın ihtiyaç, istek ve talepleri doğrultusunda yapılan kültür merkezimiz 10 seneliğine kiraya verilecektir.

09 Şubat Cuma günü saat 13.30’a kadar bir dilekçe ile birlikte aşağıdaki belgeleri de dilekçeye eklemek suretiyle, ihale komisyonuna müracaat edeceklerdir” denildi