Şehit Muhammed Onur Demir Parkı hizmete açılacak

Şehit Muhammed Onur Demir Parkı hizmete açılacak

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde yapımı tamamlanan Şehit Muhammed Onur Demir Park ve Mesire Alanı'nın hizmete açılacağı bildirildi. Ulaş Kaymakamı Orhan...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde yapımı tamamlanan Şehit Muhammed Onur Demir Park ve Mesire Alanı'nın hizmete açılacağı bildirildi.

Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Aşağıada köyünde devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi.

Parka, Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince açılan hendekleri temizleme çalışması sırasında, bölücü terör örgütü tarafından güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 24 yaşındaki Muhammed Onur Demir'in isminin verildiğini belirten Altun, şehidin bu köyde doğup büyüdüğünü ifade etti.

Vatan savunmasında kahramanca canını feda eden şehitler için ne yapılsa az olduğunu belirten Altun, şunları kaydetti:

"Aşağıada köyü muhtarlığı ve kaymakamlığımız işbirliğinde şehidimizin ismini ölümsüzleştirmek için köy girişine park ve mesire alanı yapma kararı almıştık. 5 bin metrekarelik alana yapılan park ve mesire alanında vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının düşünüldüğünü sosyal donatılar var. Çam ağaçlarıyla süslenecek parkta kameriyeler, çocuk oyun parkı, sulama ve aydınlatma sistemleri, otopark, çevre duvarı, mescit ile çeşmeler de bulunacak."

Altun, yapımında son aşamaya gelinen Şehit Muhammed Onur Demir Park ve Mesire Alanı'nın açılışını kısa sürede yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :