Şehit kızından babasına mektup

Şehit kızından babasına mektup

Diyarbakır'da terör saldırısında şehit olan uzman jandarma çavuş Mehmet Koçak'ın 9 yaşındaki kızı Gülten Naz, yazdığı duygu dolu mektubu babasının kabrine bıraktı- Mektuptan: - "Baba, seni çok özledim, 5 gündür yüzünü göremedim. Annem senin için çok üzüld

YOZGAT (AA) - Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki terör saldırısında şehit olan uzman jandarma çavuş Mehmet Koçak'ın 9 yaşındaki kızı Gülten Naz Koçak, babası için yazdığı mektubu şehidin mezarına bıraktı.

Gülten Naz, annesi Dilek, ağabeyi Enes Koçak ve akrabalarıyla babasının Yozgat Şehitliği'ndeki mezarını ziyaret etti. 

Edilen duanın ardından uzman jandarma çavuşun şehit edilmesinden yaklaşık 1 hafta sonra yazdığı mektubu okuyan Naz, babasına şu satırlarla seslendi:  

"Baba, seni çok özledim, 5 gündür yüzünü göremedim. Seni o kadar günde göremedim, seni çok özledim. Seni göremedik sen de bizim yüzümüzü göremedin. Baba, annem senin için çok üzüldü. Güzel günlerimiz olacaktı ama olmayacak. Eminim sen de rahat yatıyorsundur. Büyüdüğümde her gün mezarına geleceğim. Seni çok seviyoruz baba."

Gülten Naz, daha sonra mektubunu babasının mezarının başucuna bıraktı.

Uzman jandarma çavuş Mehmet Koçak (39), 26 Temmuz'da Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit edilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı