Şehit Jandarma Er Bozan, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Jandarma Er Bozan, son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde jandarma aracıyla otomobilin çarpışması sonucu şehit olan Jandarma Ulaştırma Er Kadir Bozan, son yolculuğuna uğurlandı. Bozan için Selimiye Camisi'nde...

İSTANBUL (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde jandarma aracıyla otomobilin çarpışması sonucu şehit olan Jandarma Ulaştırma Er Kadir Bozan, son yolculuğuna uğurlandı. 

Bozan için Selimiye Camisi'nde ikindi vakti düzenlenen cenaze törenine, İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, şehidin babası Kemal ve annesi Tülay Bozan ile yakınları katıldı. 

Kılınan cenaze namazının ardından Bozan'ın cenazesi top arabasına alındı. Daha sonra askeri cenaze aracına konulan şehidin naaşı, götürüldüğü Sultanbeyli Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Tören sırasında şehidin annesi ve bazı yakınları ağıt yakarak gözyaşı döktü. Sağlık görevlileri, fenalaşan şehit annesine müdahalede bulundu. 

- Kaza

Bafra'dan Alaçam yönüne giden Aydın Gürel yönetimindeki 55 HA 551 plakalı otomobil, Samsun-Sinop Karayolu Kolay Mahallesi kavşağında, devriyeden dönen Jandarma Er Kadir Bozan'ın kullandığı İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait askeri araçla çarpışmış, kazada Bozan şehit olmuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı