Şehit Er İdris Özek Hatim Duası ile anıldı

Şehit Er İdris Özek Hatim Duası ile anıldı

Konya Şehit Aileleri Derneği, geleneksel olarak her 15 günde pazartesi günü bir şehidi anmak için yürüttüğü hatim duası ve yemeğinde 2003 yılında Şırnak Silopi’de şehit olan Er İdris Özek dualarla anıldı.

Yaklaşık 15 yıldır Konyalı şehitler için hatim duası ve yemeği programı yapan Konya Şehit Aileleri Derneği önceki gün Şırnak-Silopi’de şehit düşen Er İdris Özek, hatim duası ve yapılan dualarla anıldı. Konya Şehit Aileleri Derneğinde gerçekleştirilen hatim duası ve yemeğine Şehit anne-babaları ile şehit ailesi ve sevenleri katıldı.

Şehidin Annesi Lütfiye Özek “Oğlumuz ve şehidimiz İdris Özek’i bir kez daha dualarla anmanın mutluluğunu yaşadık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Dernek Başkanı Recep Pekdemir; “ Şehit J Er Özek için bugün hatim duası ve yemeğini mübarek Ramazan ayı öncesi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehidimize bir kez daha Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dileklerimizi sunuyorum. Dernek olarak her 15 günde bir şehitlerimizi anıyor, hem dua ediyor, hemde hatim yemeğini sevenleriyle birlikte paylaşıyoruz.” dedi.

sehit-er-idris-ozek-hatim-duasi-ile-anildi-(1)-001.jpg