Şehit  Astsubay Halisdemir anısına forma

Şehit Astsubay Halisdemir anısına forma

Adanaspor taraftarları, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına hazırlattıkları formayı Vali Demirtaş'a takdim etti

ADANA (AA) - Adanaspor taraftarları, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına hazırlattıkları formayı Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a hediye etti.

Vali Demirtaş, takımın taraftarlarından Selahattin Baynal, Mahmut Seyhan, Ercan Şekerci, Vedat Taner Güngör, Çağatay Akbulut ve Burak Volkan Ünal'ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Taraftarlar, şehit Halisdemir'in anısına hazırlattıkları ve önünde, "O sizi iki kurşunla bitirdi, siz onu 30 kurşunla ölümsüzleştirdiniz" yazılı çerçeve içindeki Adanaspor formasını Vali Demirtaş'a verdi.

Vali Demirtaş, forma için teşekkür ederek, taraftarlara ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Darbe girişimi sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden yaralılara şifa dileğinde bulunan Demirtaş, "Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımızın sayesinde bu süreci çok kolay bir şekilde atlattık ve bu terör örgütünün oyunu bozulmuş oldu." dedi.

Taraftarlar ise Halisdemir'in darbecilere karşı mücadelesinin büyük bir kahramanlık örneği olduğunu kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :