Şehit annesi Mehmetçiği ziyaret etti

Şehit annesi Mehmetçiği ziyaret etti

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında, teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Kamil Yelmen'in annesi ve kız kardeşi, Adana İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

ADANA (AA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terörist saldırıda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Kamil Yelmen'in annesi ve kız kardeşi, Adana İl Jandarma Komutanlığı'na ziyarette bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Aktütün bölgesinde 10 Temmuz'da askeri aracın geçişi sırasında, teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Astsubay Yelmen'in ailesi, İl Jandarma Komutanlığı'na gitti.

Şehit Yelmen'in annesi Fedai Yelmen ve kız kardeşi Ebru Yelmen'i kışla girişinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Yılmaz ve beraberindeki askerler karşıladı.

Askerler, şehit annesi Yelmen'in elini öperek çiçek takdim etti ve "Siz bizim de annemizsiniz" diyerek kucaklaştı. Yelmen, kışla yemekhanesinde askerlerle yemek yedikten sonra şehitler için dua etti.

Ziyarette askerlere cezerye ikram eden anne Yelmen'in, "Ben evladımın kokusunu sizlerden alıyorum. Oğlum, cezeryeyi çok severdi. Onun hayrına sizlerin yemesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Jandarma Albay Fatih Yılmaz ise şehit annesine, "Bizler senin evlatlarınız. Ne zaman Kamil'i özlersen, her ne sıkıntın olursa olsun, gece gündüz fark etmez bizi arayabilirsin. Hemen yanında oluruz, sen yalnız değilsin. Biz büyük bir aileyiz ve bu büyük aileyi yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmez." şeklinde konuştu.

Şehit ailesi daha sonra askerler tarafından uğurlandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :