Şehit aileleri iftar sofrasında ağırlandı

Şehit aileleri iftar sofrasında ağırlandı

Asya Lahmacun sahibi Zeki ve oğlu Kamil Ekinci, Konyalı şehitlerin ailelerini ve yakınlarını iftar sofrasında ağırladı.

 

Kerkük Caddesi üzerinde bulunan Asya Lahmacun sahibi Zeki Ekinci’nin daveti ile bu ülke, bu vatan ve bu bayrak için bugün aramızda olmayan Konyalı şehitlerimizin ailelerini Ramazan ayının ikinci gününde iftar sofrasında buluşturdu.

Şehitlerimizin bizlere emaneti, değerli yavrularımız, eşleri ve aileleri davetimize hepiniz hoş geldiniz " diyen Asya Lahmacun sahibi Zeki ve oğlu Kamil Ekinci, Şehitlerimizin, bu ülke, bu vatan ve bu bayrak için canları seve seve veren şehitlerimiz bugün aramızda değil, ama siz şehitlerimizin emanetleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız. Bu ülke sizin evlatlarınız ve eşleriniz sayesinde bölünmedi, bir bütün ve hala ayakta duruyor. Doğusuyla batısıyla biz bir aileyiz ve adımız Türk Milleti. Bayrağımız kırmızı ve al. Allah, bizlere böyle acılar yaşatmasın. Allah, sizlere uzun ömürler ve sabırlar versin.. Ne mutlu ki, böyle evlatlar yetiştirmişsiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum ve hayırlı Ramazanlar diliyorum " dedi. Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ise “ Şehit Ailelerini iftar sofrasında buluşturan Asya Lahmacun sahibi Zeki ve oğlu Kamil Ekinci’ye, iftar sofrasında güzel yüzleriyle şehit ailelerine hizmette kusur etmeyen Müessese Müdürü Mehmet Kayaalp’e, Şef Ramazan Sögütoğlu’na, garsonlar Bahadır Tosuntaş, Erhan Kılıç ve Furkan Sencer Yeşildağ’a,, Konya şehit aileleri adına teşekkür ediyorum”dedi.

İftar yemeğinin ardından Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Asya Lahmacun yetkililerine “ Oğulsuz yaşanır Ama vatansız asla “ yazılı bir tabloyu günün anısına hediye etti.Haber Merkezi