Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fındıklı: - "AK Parti'nin iki tane kodu var. Bunlardan biri halkı küstürecek bir iş yapmayacağız, halkla beraber olacağız. İkincisi ise Hakk'ın gücüne gidecek iş yapmayacağız"

RİZE (AA) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Mücahit Fındıklı, "AK Parti'nin iki tane kodu var. Bunlardan biri halkı küstürecek bir iş yapmayacağız, halkla beraber olacağız. İkincisi ise Hakk'ın gücüne gidecek iş yapmayacağız." dedi.

Fındıklı, partisince Rize Ticaret Borsasında düzenlenen, "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"nun açılış bölümünde yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen forumlarla kentlerin beklentilerinin tespit edilmesinin amaçlandığını ifade etti.

Millete hizmet etmeye çalıştıklarını anlatan Fındıklı, "2019'da yeni bir sisteme geçiyoruz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi. Vatandaşlarımız 15 yıl içerisinde hangi yatırımlardan memnun, hangileri beğeni görmüş... Yaptıklarımızın yanında bir tarafı eksik kalan, yürümeyen işler varsa onları da 2018 yılında süratle tamamlayalım ve 15 senelik sürecin birinci cildini temiz sayfalarla kapatalım." diye konuştu.

Fındıklı, 2019 yılı içerisinde şehirlerin problemlerini ve beklentilerini belirlemek istediklerine dikkati çekerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu dosyaları Sayın Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz. 2019 yılı ve sonrasındaki yatırım programı da şehrin arzu ve istekleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın hedefi olacak. Bu çalışmayı 2-3 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. AK Parti'nin iki tane kodu var. Bunlardan biri halkı küstürecek bir iş yapmayacağız, halkla beraber olacağız. İkincisi ise Hakk'ın gücüne gidecek iş yapmayacağız. Bunlar, AK Parti'nin felsefesindeki iki temel değer."

İslam coğrafyasının da Türkiye'den beklentileri olduğuna işaret eden Fındıklı, "Yalnız Türkiye değil, ümmet de yönünü Türkiye'ye döndü. Sayın Cumhurbaşkanımıza döndü. Onun nezdinde bir onur, diriliş mücadelesi veriyor. Bunu böyle kabul etmek lazım. Dolayısıyla AK Parti'liler olarak bizim sorumluluğumuz iki kat daha artıyor." dedi.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er ve parti yöneticileri ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden bazı akademisyenlerin de katıldığı toplantı basına kaplı devam etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :