Şehir takımına sahip çıkmalı

Şehir takımına sahip çıkmalı

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz,TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz,  hayatını kaybeden TSYD Konya Şubesi'nin eski başkanlarından Orhan  Berk ve spor muhabirlerinden Erol Tokay'ın hayatını kaybetmesi üzerine TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Darılmaz, "Konya basınımızın,  spor basınımızın başı sağ olsun. Her iki isim de güzellikleriyle anılacaktır" diye konuştu.

SPOR BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLIYOR

Konya'da yaşayan herkesin bu şehre karşı bir sorumluluğu olduğunu belirten Darılmaz,  "Spor bizi birbirimize bağlıyor. Futbol başta olmak üzere tüm branşlarla ilgilenmek, en azından seyirci olarak orada bulunmak, bu şehrin kenetlenmesinde önemli bir rol oynar. Ben bile tüm müsabakalara protokol daveti almama rağmen, Konya'da yaşayan bir kişi olarak, Konyaspor'un her sezon kombine biletini alıyorum. Belki bir-iki maça ancak gidebiliyorum. Ama destek olma adına, bu şehrin bir markasının daha da değerlenmesi adına böyle bir misyon edindim. Kamuda olsun, özel de olsun bu şehirde yaşayan tüm insanların bu şehrin takımına sahip çıkmasını arzuluyorum" şeklinde konuştu.

Spor Servisi