Şehir Mezarlığı'na yürüyüş yolu yapıldı

Şehir Mezarlığı'na yürüyüş yolu yapıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından Sarıbaba Şehir Mezarlığı'na yürüyüş yolu yapıldı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından Sarıbaba Şehir Mezarlığı'na yürüyüş yolu yapıldı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince başlatılan temizlik, bakım ve kilitli parke döşeme çalışmalarının ardından mezar alanlarına ulaştırılan yürüyüş yolları sayesinde vatandaşlar, kabir ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirecek. Çankırı şehir mezarlığında bir ayı aşkın süredir devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla mezarlık bölgesi çevre düzenlemeleri, temizlik, bakım ve yürüyüş yolları, merdiven yapımı gibi yapısal çalışmalar ile iyileştirildi. Sarıbaba Mezarlığı'nda 41 farklı noktada yapılan yürüyüş yollarında bin 520 metrekare kilitli parke taşı kullanıldı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların mezar ziyaretlerini yaparken kışın çamurlu yazın da tozlu ve engebeli yollardan geçmek zorunda kalmadan, oluşturulan yürüyüş yolları ile sevdiklerinin ve yakınlarının kabirlerine rahatça ulaşabileceklerini kaydetti.

Dinç, mezarlık hizmetleri kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalardan vatandaşların memnuniyetlerini dile getirdiklerini anlatarak, bu konuda bolca dua aldıklarını belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :