"Şehir Konağı Seydişehir’e değer katacak"

"Şehir Konağı Seydişehir’e değer katacak"

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi ile birlikte yapım çalışmaları devam eden Seydişehir Şehir Konağını inşaatını gezerek yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları hızla devam eden Şehir Konağı inşaatın yüzde 50’lik alanının tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’e kazandırılan konağın ilçenin sosyal ve kültürel yapısını değiştireceğini kaydetti. Şehir konağının ilçeye kazandırılması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür eden Başkan Tutal, Şehir Konağı’nda bulunan yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, toplantı salonu, çok amaçlı salonları, sınıfları gezdi.

Konağın Seydişehir’in sosyal ve kültürel yapısını geliştirecek bir proje oluğunu kaydeden Başkan Tutal, “Yaklaşık bin metrekarenin üzerinde olan bir inşaat alanı, yüzme havuzu, sauna, fitnes salonları, derslikler, müzik atölyeleriyle Seydişehir’e değer katacak. Bu çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyemize, Fen İşleri Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Yüklenici firmamız ve Fen İşleri Daire Başkanlığımız Kontrol Mühendislerimizle birlikte inşaat alanını inceledik. İnşaatın eksiklikleri ve yapım tarzının değerlendiriyoruz. Ben yüklenici firmamıza teşekkür ediyorum. İnşaat hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah 2016 yılının ilk yarsında inşaatı tamamlayıp hizmete açmış olacağız” dedi.

İnsanların yaşam kalitesini artmasına katkı sağlayacak olan yaklaşık bin metrekarelik oturma alanında, 3 bin 120 metrekarelik inşaat alanından oluşan Seydişehir Şehir Konağı’nın 2016 yılının ilk yarısında yüklenici firma tarafında tamamlanacağı öğrenildi.