Seha Yapı İstanbul’da ihale kazandı

Seha Yapı İstanbul’da ihale kazandı

İttifak Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren markası Seha Yapı’nın da aralarında bulunduğu ortak girişim, Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği ihaleyi kazandı.

Başakşehir Hoşdere Mahallesi’nde 115 bin metrekare alan üzerinde bulunan 1401 Ada 20 Parsel, 1408 Ada 3 Parsel, 1409 Ada 1 ve 4 Parsel sayılı taşınmazların arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemi ile satılması işine ait Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihalede; Seha Yapı, Fuzul Grup, Alzamil Gayrimenkul ve Adese tarafından oluşturulan ortak girişimin sunduğu teklif kazandı.

Seha Yapı’nın İstanbul’da inşa edeceği ilk konut projesi olma özelliğini taşıyan projenin detayları önümüzdeki aylarda netleşecek. 375 milyon 120 bin TL bedelle kazanılan ihaleye ilişkin açıklama yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, “Yaklaşık 115 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek projenin ihalesini Fuzul Grup ve Suudi Arabistan merkezli Alzamil Gayrimenkul ile birlikte kurduğumuz ortak girişim ile kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Söz konusu arazide ortak girişimimizle birlikte konut ve iş yerlerinden oluşan büyük bir proje hayata geçireceğiz. İhalenin tüm taraflar için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.