Sefaköy'de otomobilin metrobüse çarpması

Sefaköy'de otomobilin metrobüse çarpması

Metrobüse çarpan otomobilde hayatını kaybeden sürücünün İran vatandaşı Muhammet Reza olduğu öğrenildi- Kaza nedeniyle bir süre aksayan metrobüs seferleri normale döndü

İSTANBUL (AA) - Sefaköy'de metrobüse çarpan otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden araç sürücünün İran vatandaşı Muhammet Reza olduğu bildirildi.

Sefököy'den Yenibosna istikametine giden 34 MH 939 plakalı otomobilde bulunan sürücü Reza, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerleri aşarak, Avcılar istikametindeki metrobüse çarpan sürücü Reza, kazanın etkisiyle araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye, sıkışan sürücüyü araçtan çıkardı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Reza'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Sürücünün cenazesi, ambulansla Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Metrobüs şoförü ise kazada hafif şekilde yaralandı.

- Seferler yeniden başlatıldı

Bu arada, kazaya karışan otomobil ile ön kısmı hasar alan metrobüsün olay yerinden kaldırılması için çalışma başlatıldı. Bu sırada metrobüs seferleri kontrollü olarak yapıldı.

Duran metrobüslerde beklemek istemeyen bazı yolcular ise yollarına yürüyerek devam etti.

İtfaiye ekipleri kaza yapan aracı çekerek, metrobüs yolunu temizledi. Çalışmaların ardından metrobüs seferleri yeniden başlatıldı.

Sefaköy'de otomobilin metrobüse çarpması

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :