SEDEP'LE SPORDA DOSTLUK VE SAYGI

SEDEP'LE SPORDA DOSTLUK VE SAYGI

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP’te öğrenciler gerçekleştirdikleri etkinlikle sporda dostluk ve saygıya dikkat çektiler. Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediye Spor - Mersin Hantaş takımları sahaya minik öğrencilerle birlikte “Değerlerimizle Varız”, “Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi’ne Destek Veriyoruz” pankartlarıyla çıktılar.

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP, yıl içinde düzenlenen çarpıcı etkinliklerle değerlere dikkat çekmeye devam ediyor. Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımının Mersin Hantaş Spor ile yaptığı hentbol müsabakası öncesinde sahaya  “Değerlerimizle Varız” “Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi’ne Destek Veriyoruz” pankartı ile çıkan minik öğrenciler hayatın her alanında olduğu gibi sporda da değerlerin önemine dikkat çektiler. Etkinliğe Selçuklu’da yer alan Hakim Ömer Onsun, Şerife Akkanat ve Cahit Zarifoğlu İlkokulu’ndan  25 öğrenci katıldı. Üzerlerinde Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP’in değerleri olan yardımseverlik, dostluk, saygı, adalet gibi 8 temel değerin isimlerinin yer aldığı forma ile çıkan olan öğrenciler özellikle hayatın her alanında olduğu gibi sporda da değerlerin yaşatılması gerektiğine vurgu yaptılar. Etkinlik müsabakayı izlemek için gelen sporseverlerden büyük alkış aldı.   

 

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP kapsamında her alanda yeni etkinlikler yapmaya devam ettiklerini ifade eden SEDEP Koordinatörlerinden Murat Kılıç,“ Bugün Selçuklu Belediye Spor Hentbol takımı ve Mersin Hantaş Sportif Kulübü’nün hentbol maçına öğrencilerimizi getirerek sporda dostluk ve saygının önemli olduğunu vurgulamak istedik. Biliyoruz ki spor insanlara birçok değerin kazandırması için önemli bir araçtır. Biz de bu amaçla bugünkü etkinliği ilçemizdeki üç ilkokuldan seçtiğimiz 2. Sınıf öğrencilerimiz ve onların velileri ile birlikte gerçekleştirdik. Böylece SEDEP adına güzel ve başarılı bir çalışmaya imza atıldı ” dedi.