Seda Sayan'dan 2 bin liralık hediye! Bakın ne aldı...

Seda Sayan'dan 2 bin liralık hediye! Bakın ne aldı...

İstanbul'un lüks alışveriş merkezlerinden biri olan Akmerkez'de sevgilisi Erkan Çelik ile kameralara yakalanan Seda Sayan'ın Hira bebeğe bir hediyesi vardı.

Kadırgalı lakabıyla bilinen Seda Sayan, Okan Kurt ve Demet Akalın'ın bebekleri Hira bebeğe tam 2 bin TL'lik hediye aldı. Sayan'ın Demet Akalın ve Okan Kurt’un kızları Hira’nın 1’inci yaş günü için 2 bin TL değerinde, özel yapım bileklik aldığı öğrenildi.

DEMET AKALIN'IN HİRA BEBEK'E MEKTUBU

Bu arada Akalın'ın kızı Hira'ya yazdığı duygusal mektup büyük ilgi çekiyor. Akalın mektubunda şu ifadeleri kullandı:

Ah lokum kızım. Senin keyfinin daha yeni çıkarıyorum. İlk Anneler Günü'mü kutlayacağım. Umuyorum baban bizi güzel bir tatile götürür. Öyle güzel duygular içindeyim ki, herkes "Kucağına alınca anlayacaksın hayatın değişecek" derdi. Bende "Hayatımdan memnunum" derdim. Çocuk ayak bağı olacak gibi geliyordu. Yemeğe gittiğimizde ellerindeki telefonla evdeki kameraya bakan arkadaşlarım vardı. "Ne büyütüyorsunuz? Dadısı, anneannesi başında" diyerek çok kızardım, anlamazdım. Tıpkı seninde doğduğunda da anlamadığım gibi. Sen 6 günlükken hastaneye gittiğimizde seni sadece altında bir bezle 12 saat bir ışığın altında yatırdıklarında her şey değişti.  

"BEN ANNE OLDUM"

Dayanamam ki senin ağlamana. Düşün o gece yoğun bakımın önünde seni beklediğim anları. Hem sevgi, hem sorumluluk hem "Ya bir şey olursa" korkusuyla yaşadığım duygu karmaşasında korkuyorum, panikliyordum ama ondan sonra "Ben anne oldum" dedim. Oysa ki ilk günler serumlarla yatarken "Allah'ım ne olur gitsin benden" diye düşünüyordum.,

"KİLO VERMESEYDİM BELKİ UNUTMAZDIM ACILARI"

Hastalık gibi geliyordu benim yaşadığım. Sana hamileyken o sıkıntıları çekerken senin farkında bile değildim. Kucağıma aldığım an herşey bitti. Unuttum sana yaşadığım her acıyı, sıkıntıyı. Tamam kilo vermeseydim belki bu acıyı unutamazdım ama verdim kiloları. 

"TAM 33 KİLO ALDIM"

Doktor uyarmadı beni. Hemen herşeyi yiyordum. Oysa hamurum ekmeğin sana hiç faydası yokmuş. Bilsem yer miydim Hiram? Tam 33 kilo aldım kızım ama bak şimdi fıstık gibi oldum. Sen göğsümde yatınca herşeyi unutuyorum.

"RESMEN BİR ÇOCUK DÜŞMANIYDIM"

Böyle konuştuğuma bakma ben resmen bir çocuk düşmanıydım. Uçağa bindiğimde yerimi değiştirirdim, hostese şikayet ederdim yemek masalarında delirirdim. Çocuklu kişilere "Bunlar ne sorumsuz insanlar çocuklar böyle bırakılır mı?" diye söylenirdim. Şimdi "Ay yazdık kaç aylık? Ben çantadan ona bir şey vereyim" diyorum.

"BEN İYİCE PSİKOPATA BAĞLADIM"

Anlayacağın kızım ben iyice psikopat oldum. Seni bir an olsun bırakmak istemiyorum. Seni bir an olsun bırakmak istemiyorum. 2 gün önce hastalandın sürekli kusuyordun. Kimin kucağına gitsen ağlıyordun ama bana gelince ağlaman ve kusman duruyordu. Bana "bırakma beni anne" diyordun. O gün tüm işlerimi iptal ettim. 

"SEN BENİM GİBİ OLMAYACAKSIN"

Bana kalsa seni hiç yanımdan ayırmayacağım. Konserlere, çekimlere seni yanımda götürmek istiyorum ama baban izin vermiyor. Senin ilk fotoğrafını paylaştım ona da izin vermiyordu. Babanın doğum gününde seni paylaştım herkesle. Sen ünlü bir annenin kızısın Hira. Ama  biliyorum sen benim gibi olmayacaksın. Belki hoşlanmayacaksın bu durumdan ama ben böyle bir yaşamı seçtim. Her duygumu paylaştım, seni de bol bol gösteriyorum. 

"SENİN KARŞILIĞIN YOK"

Bu mektubu okuduğunda benim gibi çocuk düşmanı birinin "İyiki çocuk yapmışım" dediğimi bilmeni isterim. Sahne mutluluğu para kazanma zevki hiçbir şeyin önemi yok. Senin karşılığın yok. 

"EN KISA ZAMANDA KARDEŞ GELEBİLİR"

Sevdiğim adamı mutlu etmek için Tamam dedim ama şimdi İyiki yapmışım iyi ki aldırmamışım" diyorum babana. Babanı da seni de çok seviyorum. Laf aramızda sana bir kardeş düşüncesine bile sıcak bakmaya başladım. Hemde çok kısa zamanda..."