Securitas'tan "Entegre Güvenlik Çözümleri"

Securitas'tan "Entegre Güvenlik Çözümleri"

İSTANBUL (AA) - Securitas Türkiye, ihtiyaca uygun güvenlik çözümlerine yönelik geliştirdiği "Entegre Güvenlik Çözümleri" modeliyle minimum maliyetlerle...

İSTANBUL (AA) - Securitas Türkiye, ihtiyaca uygun güvenlik çözümlerine yönelik geliştirdiği "Entegre Güvenlik Çözümleri" modeliyle minimum maliyetlerle maksimum fayda sağlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, milyar dolarlık enerji santrallerinin kurulumundan aktif işletme sürecine kadar her aşamada önemli yeri olan saha güvenliği, verilen hizmetin devamlılığında aktif rol oynuyor.

Securitas Türkiye de Entegre Güvenlik Çözümleri modeliyle ihtiyaca uygun güvenlik çözümleri geliştiriyor. Şirket böylece, enerji sektöründe her projenin türüne, proje sahasının yerine, sahanın kendi coğrafi ve etnik yapısına göre birbirinden farklı güvenlik modellemeleri yaparak, kuruluşların hizmet devamlılığına katkıda bulunuyor.

Güvenlik çözümleri içerisinde enerji arzında üretim, dağıtım ve enerji nakil hatları faaliyetlerini kapsayan iş süreçlerindeki güvenlik risklerini ve ihtiyaçlarını analiz etmek de yer alıyor. Öte yandan şirket, teknolojik ürünlerin insanlı güvenlik hizmetleriyle bir araya gelerek Entegre Güvenlik Çözümleri sunulmasını öncelikli iş ilkesi olarak kabul ediyor.

Teknoloji tarafında ise CCTV, Alarm, Harici Alarm Sistemleri, Smart M Sistemi, RVS Sistemi ve insan gücünü birbiriyle entegre ederek çözümler üreten Securitas, elektriksiz ortamlarda kendiliğinden enerjisi olan sistemlerle birçok saha ve projede hizmet sunabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Securitas Türkiye Enerji Segment Lideri Anıl Akalın, güvenlik çözümlerini öncelikli olarak masa başında gerçekleştirilen toplantılarla oluşturmaya başladıklarını belirterek, "Masa başında iş ortaklarının bakış açısından projenin yapısı, takvimi ve ihtiyaçları ortaya konuyor, sonrasında saha ziyareti gerçekleştiriliyor. Saha ziyaretiyle güvenlik bakış açısıyla risk analizleri yapmak, sahanın güçlü ve zayıf yönlerini ortaya çıkartmak, tavsiyeleri ifade edebilmek için ihtiyaçları tespit etmek ve bu ihtiyaçları iş ortağının firma kültür ve yapısına, projenin gereğine göre şekillendirmek Securitas'ın çözüm hazırlama sürecinde önemli bir rol oynuyor." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :