Securitas, Engelsiz Projesi'ni hızlandırdı

Securitas, Engelsiz Projesi'ni hızlandırdı

İSTANBUL (AA) - Securitas, 2013 yılından bu yana yürüttüğü Securitas Engelsiz Projesi'ne hız verdi.Şirket açıklamasına göre, Türkiye'nin "İlk Engelsiz...

İSTANBUL (AA) - Securitas, 2013 yılından bu yana yürüttüğü Securitas Engelsiz Projesi'ne hız verdi.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'nin "İlk Engelsiz Güvenlik Şirketi" Securitas, Securitas Engelsiz Projesi kapsamındaki çalışmalarını hızlandırdı. Müşterilerini bu konuda bilinçlendirmek için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Securitas, ilk olarak çalışma alanlarını düzenledi ve şirketin genel müdürlük ofisi engelsiz ofis sertifikası aldı.

Securitas, diğer ofislerini de bu sertifikaya uygun hale getirmek için çalışmalara başladı. Engelsiz hayata desteğin sadece erişilebilir mekanlarla verilmeyeceği bilinciyle hareket eden firma, farkındalık çalışalarına ilk olarak bünyesindeki 11 bin çalışanı ile başladı.

Securitas, Engelsiz Projesi gönüllüleri ile faaliyetlerine devam ederken, hizmet verdiği kuruluşlarda da farkındalık artırmaya yönelik çalışmalara başladı. Pilot projeler kapsamında güvenlik görevlilerine Engelsiz İletişim ve İşaret Dili eğitimleri veren Securitas, bu eğitimlerle hizmet verdiği kuruluşların kendi içlerinde hayata geçirdikleri engelsiz hayata destek olmayı hedefliyor.

Proje kapsamında Kişisel Güvenlik Rehberini engellilere yönelik revize ederek yayınlayan Secuitas, düzenli çıkarttığı yayınlarda engellilere yönelik yayınlar yaparak farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Secuitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Securitas olarak engelsiz güvenliği destekleyen "ilk" güvenlik firması olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Kösereisoğlu, şunları kaydetti:

"Hizmet verdiğimiz kuruluşlar ve onların misafirleriyle empati kurup, memnun etmek her zaman öncelikli hedefimiz. Engelsiz Projesi ile sadece mekanları değil, misafirlerimizle iletişimimizi de engelsiz hale getireceğiz.

Sahada hizmet veren güvenlik görevlisi arkadaşlarımız, engelli bireylere yardımcı olmak için özel olarak eğitimler almaya devam edecek, engelsiz bir ortam oluşturmak için destek olacaklar."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :