SDT 5 Ekim'de perde açacak

SDT 5 Ekim'de perde açacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini asırlık bir aşk hikayesini sahne ışıklarıyla buluşturarak, 5 Ekim’de...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini asırlık bir aşk hikayesini sahne ışıklarıyla buluşturarak, 5 Ekim’de perde açacak.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre geçen tiyatro sezonunda birbirinden iddialı oyunlara perde açarak tiyatro seyircisinin beğenisini kazanan SDT, 5 Ekim Perşembe günü yeni sezonunun ilk perdesini "Leyla ile Mecnun" adlı yeni oyunu ile açacak.

SDT, Türk edebiyatında birçok şair tarafından zenginleştirilerek yeniden yazılan Leyla ile Mecnun hikayesini sahneye taşıyarak, sahnenin büyülü ışıklarıyla seyirciye aşkın yüceliğini bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor.

Müzik, dans ve ışık düzeniyle seyredenleri hikayenin içine çekecek "Leyla ile Mecnun" adlı oyun Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak.

Hayalin gerçeğe, gerçeğin hayale dönüştüğü hikayeyi konu alan oyunun biletleri, SDT Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan gişesinden temin edilecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :