SAYDES’ten Sağlık-Sen’e ziyaret

SAYDES’ten Sağlık-Sen’e ziyaret

Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı Konya İl Başkanı Hüseyin Rahmi Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal’ı sendikadaki makamında ziyaret ettiler.

Kısa adı(SAYDES) olan Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı Konya İl Başkanı Hüseyin Rahmi Gündüz, İkinci Başkan Uğur Bülent Koçak, Meram Eğitim-Araştırma Temsilcisi Kenan Fırat ve Genel Merkez Eğitim Başkanı Elif Zülal Kavcı’dan oluşan heyet, Sağlı-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Göreve geldikleri günden itibaren çalışmalarını hız verdiklerini ve hedeflerinin sağlık çalışanlarına en iyi hizmeti verebilmek olduğunu söyleyen SAYDES Konya İl başkanı Hüseyin Rahmi Gündüz, ziyarette bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aktardı.

Genel Merkez Eğitim Başkanı Elif Zülal Kavcı ise, SAYDES olarak eğitime çok büyük önem veriyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza hız verdik.”dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal ise “ SAYDES’in çalışmalarını daha önce biliyorduk. Şimdi ise sizleri bizlere aktardığı yatırım ve çalışma bilgileri ile de daha da aydınlanmış olduk. Bizlerde sizlerin çalışmaları üyelerimize aktaracağız. Hedefimiz sizinde olduğu gibi sağlık çalışanlarına en iyi hizmeti verebilmektir. S AYDES sağlık çalışanları adına iyi bir sivil toplum kuruluşu olacaktır.” Dedi.

Ziyaret SAYDES yöneticileri ile Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal’ın çektirdiği toplu fotoğraf ile son buldu.