Sarıoğlan'da "Kayıp Hayatlar" Adlı Oyun Sahnelendi

Sarıoğlan'da "Kayıp Hayatlar" Adlı Oyun Sahnelendi

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, kaymakamlık tarafından yürütülen "Bağımlı Olma, Özgür Ol Projesi" kapsamında "Kayıp Hayatlar" adlı tiyatro oyunu...

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, kaymakamlık tarafından yürütülen "Bağımlı Olma, Özgür Ol Projesi" kapsamında "Kayıp Hayatlar" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. 

Çiftlik Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda sergilenen, senaryosunu Mehmet Tekkanat'ın yazdığı, yönetmenliğini Özal Doğan'ın yönettiği oyunda, gençlerde uyuşturucu madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekildi.

Kaymakam Hasan Doğan, burada yaptığı konuşmada, çağımızın en büyük tehlikelerinin başında madde bağımlılığı olduğunu, gençleri bu kötü alışkanlıklardan korumak için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.

Ailelerin çocuklarına yaklaşımlarının son derece önemli olduğunu belirten Doğan, "Böyle durumlarda ailelere büyük iş düşmektedir. Madde bağımlılığı konusu basında da işlenerek, gündeme getirilmeli. Bu sıkıntı hepimizin gündeminde olmalı" dedi.

Oyunu, İlçe Emniyet Amiri Doğan Şenel, İlçe Jandarma Komutanı Alparslan Bostancı, İlçe Müftüsü Necmettin Saydan, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri izledi.

Kaynak:Haber Kaynağı