Sarıdoğan güven tazeledi

Sarıdoğan güven tazeledi

MEMUR-SEN bünyesindeki Tarım Orman Çalışanları Birliği (TOÇ BİR-SEN) Konya 3 Nolu Şube Başkanlığı’nda seçim heyacanı yaşandı.

Şubenin 4. Olağan Genel Kurulu Orman Bakanlığı 8. Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Tek listenin yer aldığı genel kurulda mevcut Başkan Harun Sarıdoğan oyların büyük çoğunluğunu alarak tekrar başkanlığa seçildi. 

Genel kurulda açıklamada bulunan Başkan Harun Sarıoğlu, bağlı oldukları sendiklarının Türkiye’de toplam 762 bin üyeye ulaştığını ifade ederek şunları söyledi: “2013 yılı başında kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için başlattığımız imza kampanyası 12 milyon 300 bin imza ile amacına ulaşmış ve yıllardır başörtülü bayanlara yapılan zulmün sonlanmasına vesile olmuştur. Sadece birkaç ay içerisinde de ihtiyaç sahiplerine 611 bin lira yardım yapılmıştır. Bugün önümüzdeki 4 yıl boyunca göre yapacak yönetimi seçtiğiniz için teşekkür ederim.”

Genel kurula katılan Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey ise, MEMUR-SEN’in kırmadan dökmeden üyelerinin hakkını aradığına dikkat çekti. Bu yönüyle sendikanın diğerlerine örnek olduğunu kaydeden Karabey, “Bizim inancımızda ‘kim zerre kadar hayır işlerse onu, kimde zerre kadar şer işlerse onu görür’ sözü vardır. Bundan dolayı MEMUR-SEN sadece memurların haklarını değil yardıma muhtaç olanların da yanında olmaktadır” ifadelerini kullandı. TOÇ BİR-SEN Yönetim Kurulu’nda ise “Harun Sarıdoğan, Hakan Aydoğan, Musa Yıldız, Cafer Bal, Yakup Seymen, Salih Şenoğlu, Mikail Duman” isimleri yer aldı. Ferit Hepokur-Memleket