SARAYÖNÜ ÇOK MUTLU

SARAYÖNÜ ÇOK MUTLU

Konya derbisinde Ereğlispor’u 2-1 yenen yeşil-siyahlılarda lige 3 puanla başlamanın sevinci yaşanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grupta 2017-2018 sezonuna Ereğlispor galbiyetiyle başlayan Sarayönü Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. Ereğlispor’u Muhammet Özdemir ve Mustafa Sayan golleriyle 2-1 yenen yeşil-siyahlılar lige moralli bir giriş yaptı.

Teknik Direktör Niyazi Kart ve Antrenör Ozan Dombaz yönetiminde ligde 8. sezonunu geçiren ve BAL’daki en tecrübeli Konya temsilcisi olarak dikkat çeken Sarayönü Belediyespor bu yıl şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde 3. Lig hedefine ulaşmak istiyor.

Yeşil-siyahlılar bu hafta Burdur Bucak Oğuzhanspor’u konuk edecek.

REĞLİSPOR’A YİNE PUAN VERMEDİ

Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de üçüncü kez karşılaşatı. İlk defa 2015-2016 sezonunda karşı karşıya gelen iki Konya temsilcisi arasında oynanan ilk karşılaşmada Sarayönü Belediyespor deplasmanda 3-0 kazanmıştı. Sarayönü’nde oynanan karşılaşmayı da 2-0 kazanan yeşil-siyahlılar, rakibine puan vermemişti. Rakibini hafta sonu bir kez daha mağlup etmeyi başaran Sarayönü Belediyespor, 3. maçtan da sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyon olan Sarayönü Belediyespor’un play-off maçlarında yenilerek 3.Lig’e çıkamamasından dolayı Konya 3’ncüsü olarak küme düşen Ereğlispor bir yıl aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükselmişti.

M. Mustafa Özdemir-Memleket