Sarayönü Belediyespor Transferde çok hızlı

Sarayönü Belediyespor Transferde çok hızlı

Sarayönü Belediyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar şu ana kadar 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı

 

Bölgesel Amatör FutboL Ligi’nde (BAL) 9. sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona yine şampiyonluk hedefiyle başlayacak yeşil-siyahlılarda imzalar peşpeşe geliyor. Sarayönü Belediyespor ilk olarak, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'da 29 karşılaşmada mücadele eden tecrübeli forvet ve sol açık Ethem Özden, Manavgatspor'da 21 karşılaşmada mücadele eden genç orta saha oyuncusu Mustafa Dilek ve iç transferde 21 yaşındaki genç Hakan Özkara ile sözleşme imzaladı.

KALEYE TECRÜBELİ İSİM

Sarayönü Belediyespor, geçen sezon Mersin Meskispor forması giyen 30 yaşındaki kaleci Altay Kartal ile anlaşmaya vardı. 15 Şubat 1988 Adana doğumlu olan başarılı kaleci Altay Kartal, 4 sezon Beşiktaş alt yapısında oynadıktan sonra Aydınspor, Hatayspor, Bayrampaşa, Osmaniyespor Halide Edip Adıvar ve Serik Belediyespor formasını giydi.  Tecrübeli isim Bölgesel Amatör Lig’de 44 maça çıkarken, Beşiktaş alt yaş gruplarında birçok maçta forma giydi.

ORTA SAHAYA KONYALI İSİM

Yeşil-siyahlılar; geçen sezon Ladik Belediyespor forması giyen 31 yaşındaki orta saha Osman Uğurlu ile anlaşmaya vardı. 9 Kasım 1987 Konya Ilgın doğumlu Osman, 6 sezon Atiker Konyaspor alt yapısında oynadıktan sonra Karamanspor, Divriğispor, Ünyespor Çerkezköyspor, Orhangazispor, Sincan Belediyespor, Niğde Belediyespor, Fatsa B Belediyespor, Bartınspor ve Ceyhanspor Formasını giydi. Bölgesel Amatör Ligde 165 maça çıkarken, 34 gol atma başarısı gösteren futbolcu, 3. Lig’de 84 maça çıkıp 4 gol kaydetti.

GENÇ İSİMLE SÖZLEŞME

Sarayönü Belediyespor, Mersin Meskispor’dan Akın Taşkın’ı da renklerine dahil etti. 19 Haziran 1998 Tarsus doğumlu, Tarsus İdman Yurdu ile profesyonelliğe adım atan ve geçen sezon Mersin Meskispor formasıyla 24 maçta 26 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Yeşil-siyahlılar; Atiker Konyaspor’dan transfer ettiği gelecek vaadeden defans oyuncusu Eren Özaydemir ile yeni sezon öncesi tekrar anlaştı. BAL Liginde Sarayönü Belediyespor formasıyla 7 maça çıkan Eren, U 21 liginde 59 maçta 4 gol, Elit Akademi Ligi U 19’da ise 28 maç 2 gol kaydetti.