Sarayönü Belediyespor topbaşı yaptı

Sarayönü Belediyespor topbaşı yaptı

2019-2020 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de 10. kez mücadele edecek olan Konya temsilcisi sezonun ilk etap çalışmasına Sarayönü’nde yapılan antrenmanla başladı

Bölgesel Amatör Lig’de sezona iddialı girebilmek için kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Sarayönü Belediyespor top başı yaptı. 2019-2020 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de  10. kez mücadele edecek olan Konya temsilcisi sezonun ilk etap çalışmasına Sarayönü’nde yapılan antrenmanla başladı. Sarayönü’nde 15 gün sürecek çalışmalardan sonra takım Nevşehir’e gidecek. Nevşehir’de 9 günlük etapta 4 hazırlık maçı yapacak. Nevşehir kampının ardından çalışmalarını Konya’da sürdürecek Yeşil-siyahlılar, Konyaspor ve 1922 Konyaspor alt yapılarıyla yapılacak hazırlık maçlarıyla sezona hazır hale gelecek. Yeşil Fırtına Taraftar Grubu sezon açılışında futbolculara baklava ikram etti ve yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

YÖNETİM TAM KADRO HAZIR BULUNDU

Sarayönü Belediyespor’un ilk antrenmanını Erdal Demirpolat Başkanlığında kulüp yönetimi de tam kadro takip etti. Sarayönü Belediyespor Başkan Yardımcısı Rıfkı Kurşun,  yeni sezon için top başı yaptıklarını belirterek, “Öğlen futbolcu kardeşlerimizle bir araya gelerek hasret giderdik. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda kadromuzu daha da güçlü hale getirdik. Bu sene inşallah takımımızı 3.Lige çıkartacağız. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize kazasız belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

sarayonu-(2).jpg

Etiketler :