Sarayönü Belediyespor,  takımı yeniden kurdu

Sarayönü Belediyespor, takımı yeniden kurdu

Sarayönü Belediyespor’da yönetimin istifası ile Rıfkı Kurşun döneminin sona ermesinin ardından yeniden yapılanma başladı. Belediye bünyesinde yeniden oyuncu transferleri yapıldı

Sarayönü Belediyespor’da peşinatların ödenmesiyle ilgili patlayan krizin ardından, 13 oyuncu takımdan ayrılarak başka kulüplerle anlaştı. Takımdan ayrılan oyuncular arasında Mustafa Köseci, Kayhan Kılavuz, Erkan Kestir, Ufuk Sarıkaya, Yunus Karabacak, Ömer Önay, Yunus Emre Yılmaz, Cisson, Emrah Çetin, Ali Kurt, Mustafa Ünver, Muhammed, Emre Arslan yer aldı. Yeniden anlaşmaya varılan futbolcular ise Murat Öztürk, Emre Ulukavak, Turan Polat, Mustafa Baştin, Fatih Görücü, Eşref Keçeci ve Uğur Arda Kavaklı oldu.Giden oyuncuların yerin 9 yeni isim transfer edildi. Yeni transferler arasında Sarayönü Belediyespor’un yakından tanıdığı isimler de bulunuyor.

TAKIM YENİDEN KURULDU
Yeni transfer edilen oyuncular ve geldiği takımlar şu şekilde: Selçukspor’dan Burak Kirtiş ve Bayram Teknik, Akşehirspor’dan Tayyar Karadağ ve Enes Özdemir, Ergene Velimeşespor’dan Okan Altunbilek, Yüksekova Belediyespor’dan Mehmet Güneş, Anamur Belediyespor’dan Umutcan Topalcı, Kızılcabölükspor’dan Yasin Akyol, İçel Yolspor’dan Alper Erkoç. Transfer edilen oyuncuların yanı sıra 5-6 oyuncunun daha transferi için görüşmeler devam ediyor. Sarayönü Belediyespor teknik heyeti, ihtiyaç olan mevkilere önemli katkılarda bulunabilecek isimler transfer etmek için çalışmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra 8 oyuncu denenmek için antrenmanlara katılıyor.

TÜRKİYE KUPASI’NA KATILACAKLAR
Bu yıl Türkiye Kupasına da katılacak olan Sarayönü Belediyespor, 15 gün sonra ilk resmi maçına çıkacak. Yaklaşık bir buçuk, iki ay gibi bir süreden beri hazırlanan takımlarla karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor’da en büyük endişe Türkiye Kupası maçına tam anlamıyla hazır olmadan oyuncuların sakatlanma ihtimali. Öte yandan lig maçlarının başlamasına da 1 aydan kısa bir süre kaldı. Bu süreyi en verimli şekilde kullanmayı planlayan teknik heyet, idmanların yanı sıra hazırlık maçlarına da ağırlık verecek.