Sarayönü Belediyespor iddialı kadro kuracak

Sarayönü Belediyespor iddialı kadro kuracak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde 10. sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor’da yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor.

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde 10. sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor’da yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor. Genel kurulda başkanlığa Erdal Demirpolat’ın getirildiği yeşil-siyahlılarda başkan Erdal Demirpolat başkanlığında, Rıfkı Kurşun, Mustafa Yapıcı, Muammer Akhançer ve Turgut Korkmaz’dan oluşan transfer komitesi çalışmalarını hızlandırdı.  2015-2016 Futbol  Sezonunda forma giyen Samet Kalkan, 2016-2017 futbol sezonunda forma giyen Fatih Görücü ile sözleşme imzaladı.

İMZALAR SÜRECEK

Hedefini 3. Lig olarak belirleyen yeşil-beyazlıların transferi bu kapsamda yapacağı, geçtiğimiz sezonki kadrodan çok az sayıda oyuncuyla devam edeceği öğrenildi. Sarayönü Belediyespor şu ana kadar geçtiğimiz sezon 1926 Bulancakspor’da forma giyen kaleci Mustafa Köseci ile iç transferde defans oyuncusu Furkan Şan ve takım kaptanı Hakan Özkara ile sözleşme imzalamıştı. Yeşil-siyahlılarda imzaların gelmeye devam edeceği öğrenildi. 

Etiketler :