Şanlıurfaspor'un gözü zirvede

Şanlıurfaspor'un gözü zirvede

- Futbol şube sorumlusu Büyükfırat: "Eskişehirspor'u yenerek zirveye oynayan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz"


ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, "Eskişehirspor'u yenerek zirveye oynayan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz." dedi.

Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sezona Ümraniyespor galibiyetiyle başladıklarını söyledi.

Ligin ilk haftasında galip gelen 6 takımdan biri olduklarını hatırlatan Mehmet Büyükfırat, yarın deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçını da kazanarak üst sıralardaki konumlarını korumak istediklerini ifade etti.

Sahaya tam kadro çıkacaklarını vurgulayan futbol şube sorumlusu, "Lige Ümraniye galibiyetiyle güzel bir başlangıç yaptık. Eskişehir maçının hazırlıklarını da tamamladık. Geçen hafta yabancı futbolcularımız lisans problemi nedeniyle forma giyememişti, sorun giderildi. Eskişehirspor karşısında yabancı futbolcularımız da forma giyme şansı bulacak. En kötü ihtimalle beraberlikle Şanlıurfa'ya dönmeyi planlıyoruz. Eskişehirspor'u yenerek zirveye oynayan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. İnşallah başarılı olacağız." diye konuştu.

Öte yandan teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor kafilesi, Eskişehir'e gitti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :