Şanlıurfaspor'da galibiyet sevinci

Şanlıurfaspor'da galibiyet sevinci

- Kulüp başkanı Şimşek:- "Altınordu maçını kazanmamız gerekiyordu, galip geldiğimiz için çok mutluyum"


ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Altınordu'yu 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Fethi Şimşek, çok önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde zor günler geçirdiklerini belirterek, dün oynanan kritik maçta alınan 3 puanın takımın ligde kalması adına önemli olduğunu ifade etti.

Teknik heyet ve futbolcuları alınan galibiyetten dolayı kutlayan Şimşek, şöyle konuştu:

"Altınordu maçını kazanmamız gerekiyordu, galip geldiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularım sahada tüm güçleriyle mücadele ederek galip gelmeyi başardı. Hepsini gözlerinden öpüyorum. Bu galibiyet, başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere valimize, belediye başkanlarımıza ve tüm Şanlıurfaspor taraftarına armağan olsun. Önemli bir avantaj elde ettik. Bu avantajımızı kaybetmek istemiyoruz. İnşallah gelecek sezon bizi daha güzel günler bekliyor."

Fethi Şimşek, ligin son 2 haftasında Vartaş Elazığspor ve Adana Demirspor'la karşılaşacaklarını hatırlatarak, bu maçlarda en iyi sonucu alarak ligde kalacaklarına inandığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :