Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Karaman:

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Karaman:

"Yeni Malatyaspor hazır ve iyi bir ekip. Çok zor bir maç olacak ama inşallah ciddiyet ve disiplinle çalışarak, maçtan galip ayrılmak istiyoruz"

ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, 16 Ekim Pazar günü Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maçtan galip ayrılmak istediğini söyledi.

Karaman, GAP Vadisi Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımın son durumu hakkında bilgiler veren Karaman, yeni bir ekip olmalarına rağmen ligde bulundukları konum itibarıyla takımdan memnun olduğunu bildirdi.

Her yıl yeni bir takım kurulmasının başarıyı getirmeyeceğini belirten Karaman, bu yıl az para harcayarak mütevazi bir takım kurduklarını dile getirdi.

Oyunculardan memnun olduğunu aktaran Karaman, şöyle devam etti:

"Oyuncularımın hepsi çok karakterli ve çalışmalarından da son derece memnunum. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Tabii mütevazi bir ekip olmamıza rağmen ligdeki bütün takımların karmasını yapıp karşımıza çıkartsanız, o takımı da yenmek isterim. Her yıl çok para harcanarak takım kurulmuş ama bilemediğimiz nedenlerle başarı gelmemiş. Her yıl yeni bir takım kurmak başarıyı getirmez. Başarı için istikrar şarttır. İlerleyen zamanlarda parmakla gösterilecek bir takım olacağız inşallah. Şanlıurfaspor'un bu ligi en iyi yerde bitireceğini söyleyebilirim."

Hafta sonu lider Yeni Malatyaspor takımını ağırlayacaklarını hatırlatan Karaman, çok zor bir maç olacağını söyledi.

Kendi evlerinde taraftarlarının da desteğiyle iyi bir sonuç almak istediklerini dile getiren Karaman, "Yeni Malatyaspor hazır ve iyi bir ekip. Çok zor bir maç olacak ama inşallah ciddiyet ve disiplinle çalışarak maçtan galip ayrılmak istiyoruz." dedi.

Futbolculardan Batuhan Karadeniz'in çok kaliteli ve beğendiği bir oyuncu olduğuna değinen Karaman, Batuhan kalitesinde bir forvetin Spor Toto Süper Lig'de bile zor bulunduğunu belirtti.

Eksikleri bulunan Batuhan'ın çok çalıştığını aktaran Karaman, kendisinden takım olarak daha çok faydalanmak istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :