Şanlıurfaspor moral buldu

Şanlıurfaspor moral buldu

Futbol şube sorumlusu Büyükfırat:"Kupa maçında güzel futbol ve alınan farklı galibiyet, bizim için moral oldu. Böyle sonuçları özlemiştik, inşallah devamı gelecek"

ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da Ziraat Türkiye Kupası maçında Spor Toto 2. Lig takımlarından Kırklarelispor karşısında alınan 4-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada alınan galibiyetin takımdaki moralleri düzelttiğini söyledi.

Şimdi hedeflerinin, Altınordu karşısında galip gelerek ligdeki şanssızlıklarına son vermek olduğunu ifade eden Büyükfırat, şöyle konuştu:

"Ligde çok kötü günler yaşıyoruz. Kupa maçında güzel futbol ve alınan farklı galibiyet, oyuncular ve bizim için moral oldu. Böyle sonuçları özlemiştik, inşallah devamı gelecek. Yeni teknik direktörümüz Kemal Kılıç, dün maçı izledi. Bugünden itibaren de takımla çalışmalara başlayacak. Ligde de artık iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bu hafta evimizde oynayacağımız Altınordu maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak bir seri başlatmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan, Altınordu karşılaşmasında bize destek vermelerini istiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :