Şanlıurfaspor hakemlere tepkili

Şanlıurfaspor hakemlere tepkili

Kulüp Başkanı Şimşek: "Takımımız hakem kararları sebebiyle patlama noktasına geldi"

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, hakemlere tepki göstererek, "Takımımız hakem kararları sebebiyle patlama noktasına geldi" dedi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin Adana Demirspor ve Giresunspor maçlarındaki hakem kararları nedeniyle mağdur edildiğini öne sürdü.

Puan veya puanlar almaları gereken maçlarda hakem hataları yüzünden yaşadıkları kayıplar için üzgün olduklarını belirten Şimşek, gelecek karşılaşmalarda benzer hatalara tahammül edemeyeceklerini ifade etti.

Hakemlerin zaman zaman yanlış yapabileceğini ancak sürekli bir takım aleyhine karar verilmesinin normal olmadığını vurgulayan Şimşek, şunları kaydetti:

"Maçlarda kısmet bir yana ama hakem kararları da önemli rol oynuyor. Takımımız hakem kararları sebebiyle patlama noktasına geldi. Özellikle Adana Demirspor ve Giresunspor maçlarındaki kararlar nedeniyle göz göre göre 5 puandan olduk. Bu iki maçta da galibiyeti hak edecek oyunu sergiledik. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ricamız bu tür çirkinliklere müsaade edilmesin."

Şimşek, takımlarına yapılan haksızlıkların peşini bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı