Şanlıurfaspor devre arasında transfer yapacak

Şanlıurfaspor devre arasında transfer yapacak

Kulüp Asbaşkanı Kırmızı: "Devre arasında taşları yerinden oynatmadan gerekli yerlere 3-4 futbolcu takviyesi yaparak sezonu mutlu tamamlamak istiyoruz"

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Nabi Kırmızı, devre arasında dış transferde 3-4 futbolcuyla anlaşmayı planladıklarını belirtti.

Kırmızı, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, takımın son haftalarda oynadığı futboldan ve aldığı sonuçlardan memnun olmadıklarını söyledi. Alınan kötü sonuçlardan kulüp olarak ders çıkaracaklarını ifade eden Kırmızı, her şeye rağmen takıma ve teknik heyete çok güvendiklerini vurguladı.

Sezon başından beri özellikle forvet hattından istedikleri verimi alamadıklarını ve devre arasında transfer yapmayı düşündüklerini anlatan Kırmızı, şunları kaydetti:

"İyi ya da kötü sonuç alsın, takımımızın her zaman yanındayız. Sezon başında eksik transfer yapmadık ama oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamadık. Geçmiş dönemlerde transfer konusunda yanlışlar yaptık, Takımımıza da güvendiğimizden devre arasında taşları yerinden oynatmadan gerekli yerlere 3-4 futbolcu takviyesi yaparak sezonu mutlu tamamlamak istiyoruz.  İnşallah en kısa sürede mevcut arkadaşlarımızdan da beklediğimiz verimi almaya başlarız."

Takımda birlik ve beraberliğin çok iyi olduğunu vurgulayan Kırmızı, teknik direktör Cihat Arslan'ın da takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti.

GAP Arena Stadı'nın kulübe devredildiğini aktaran Kırmızı, "GAP Arena Stadyumu bir bedel karşılığında Şanlıurfaspor'a devroldu, 3 yıllık bir kontrat yaptık. İkinci aşamada daha uzun yıllar ve bedelsiz olması konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı