Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Bakanlar Bozdağ, Çelik ve Soylu, Viranşehir'deki terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti- Patlamada yaralanan hakim Hatice İnanç: "Hainler fırsat bulamayacak"

ŞANLIURFA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Viranşehir'deki terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Bakanlar Bozdağ, Çelik ve Soylu, Viranşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi'ndeki patlama bölgesinde incelemede bulunup, basın açıklaması yaptıktan sonra helikopterle Şanlıurfa'ya döndü.

Yaralıların bir kısmının tedavi gördüğü Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine geçen bakanlar Bozdağ, Çelik ve Soylu, HRÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve Tıp Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hasan Karsen tarafından karşılandı. Yaralıları tek tek ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileten bakanlar, yakınlarıyla da bir süre görüştü.

Üç bakan, patlama esnasında yaralanan Viranşehir Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Alper İnanç'ın hakim olan eşi Hatice İnanç'la da görüştü.

Hakim İnanç'ın, "Atlatabileceğimiz en hafif şekilde atlattık, hainler fırsat bulamayacak" sözleri üzerine Bakan Faruk Çelik, "Bu ülke için güzel hizmetleriniz şeref madalyası olacak. Bu şerefsizlere karşı." karşılığını verdi.

Heyet daha sonra hastaneden ayrıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :