Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla yapılan ve 1 çocuğun yaşamını yitirdiği terör saldırısına vatandaşlar tepki gösterdi- Mehmet Kayı: "İnsanlara yapılır mı bu, insanlık mı bu? Bu soğukta insanları evlerinden etmişler. Neyi savunuyorlar, savunuculuğun

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen ve 1 çocuğun yaşamını yitirdiği terör saldırısına vatandaşlar tepki gösterdi.

Olayın ardından patlamanın meydana geldiği bölgede çok sayıda vatandaş toplandı. Burada yürütülen çalışmaları izleyen vatandaşlar, terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi.

Vatandaşlardan Mehmet Kayı, terör saldırısını gerçekleştirenleri nefretle kınadıklarını söyledi.

Teröre destek verenlere de tepki gösteren Kaya, "Allah belalarını versin. İnsanlara yapılır mı bu, insanlık mı bu? Bu soğukta insanları evlerinden etmişler. Neyi savunuyorlar, savunuculuğunu yapıyorlar. Biz böyle olayları istemiyoruz. Kim olursa olsun. Burası bizim bölgemiz. Kendi yurdumuzda, kendi insanımıza bunu yapacaklarsa biz böyle olaylar istemiyoruz. Bu kim olursa olsun hiç fark eden bir şey yoktur." dedi.

Nurullah Palmalak da olayı lanetlediklerini belirtti.

"Kahrolsun terör" diyen Palmalak, "Yazıklar olsun. Küçücük bir çocuk vefat etti. Hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda. Allah belalarını versin." ifadelerini kullandı.

Bu arada, bölgeye güvenlik şeridi çeken güvenlik güçleri, giriş çıkışlara izin vermiyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki çalışmaları ise devam ediyor.

Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda binada hasar oluştuğu görüldü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :