Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Yargıda Birlik Derneği, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

ANKARA (AA) - Yargıda Birlik Derneği, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin yaralandığı terör saldırısını lanetlediklerini bildirdi.

Dernekten yapılan açıklamada, Viranşehir'de adliye lojmanlarına yönelen terör saldırısında bir yargı çalışanının evladının şehit olduğu ve 15 kişinin yaralandığı hatırlatılarak, "Büyük bir özveri ve birlik ruhuyla görev yapan tüm Türk yargı birimlerine gözdağı vermeyi hedefleyen hain terör saldırısını büyük bir nefretle lanetliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Bu saldırının Yargıda Birlik Derneği ailesini derin üzüntüye sevk ettiği kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Hayatını kaybeden yavrumuza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör saldırıları ülkemizde birliği ve dayanışmayı bozamayacak ve tam aksine güçlendirecektir. Yaşanan olaylardan da görüldüğü üzere terörün belli bir hedefi yoktur; sığ ve kör inancı dışındaki herkesi karşısına alır.

Terörün karşısında olanlar bu inancı yok etmek yönündeki azim ve gayretlerini birlik ve beraberlik ruhu üzerine inşa etmek zorundadırlar. Büyük milletimizin başı sağ olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :