Şanlıurfa Memleket Spor Kulübü Başkanı Gökmen:

Şanlıurfa Memleket Spor Kulübü Başkanı Gökmen:

- "İyi oynadığımız maçı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz"


ŞANLIURFA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin yeni ekiplerinden Şanlıurfa Memleketspor'un kulüp başkanı Gökhan Gökmen, iyi oynadıkları Tokat Belediye Plevne maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon ilk kez mücadele ettikleri ligde seyircileri önünde dün Tokat Belediye Plevne'ye 3-2 yenilerek hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti.

Oyuncularının özellikle maçın ikinci yarısında üst düzey bir performans sergilediğini vurgulayan Gökmen, son dakikalarda rakibe boyun eğmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Maçı kaybetmelerinde hakemin de etkili olduğunu savunan Gökmen, "İlk haftaki maçımızda takımımızın daha tam oturmadığını görüyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Takımımıza, oyuncularımıza güveniyoruz. Galibiyet parolası ile çıktığımız maçta hakemin hatalarıyla yenildik. Maçın kararlarına ilişkin federasyon yetkilileriyle görüşeceğiz. İnşallah daha iyi mücadele, daha iyi sonuçlar getirecek. İyi oynadığımız maçı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz." diye konuştu.

Şanlıurfa Memleketspor, 29 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Halkbank ile karşılaşacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :