Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler iyi başlamak istiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler iyi başlamak istiyor

Antrenör Yıldırım:"Süper Lig'e bu yıl yükselmemize rağmen daha önce bu ligde mücadele etmiş oyuncularımızın da katkısıyla başarılı olacağımıza inanıyorum"


ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı'nın antrenörü Serdar Yıldırım, ilk hafta deplasmanda oynayacakları Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl mücadele edecekleri Süper Lig'de çok güçlü takımların bulunduğunu belirterek, ligde kalıcı olmayı amaçladıklarını belirtti.

Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini aktaran Yıldırım, şöyle konuştu:

"Ligin başlamasını sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyoruz. İlk maçımızda Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) ile 30 Ekim'de deplasmanda karşılaşacağız. Yalova ekibi güçlü ve bizi zor bir deplasman bekliyor. Lige iyi başlamak için bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Süper Lig'e bu yıl yükselmemize rağmen daha önce bu ligde mücadele etmiş oyuncularımızın da katkısıyla başarılı olacağımıza inanıyorum. Haftada 4 antrenman yaparak Yalova maçına hazırlanıyoruz. Takımda sakatlığı devam eden Bekir dışında bir eksiğimiz bulunmuyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :