Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül mazbatasını aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül mazbatasını aldı

Zeynel Abidin Beyazgül: - "En büyük projemiz 2 milyon insanımızın kardeşliğidir. Bu noktada hiç geriye bakmadan önümüze bakarak yolumuza devam edeceğiz ve Şanlıurfa'nın potansiyelinden, gücünden yararlanarak çalışmalarımıza başlayacağız"

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, mazbatasını alarak görevine başladı.

Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile geldiği Şanlıurfa Adliyesi'nde İl Seçim Kurulu Başkanı Deniz Erdeniz'den mazbatasını aldı.

Vaatlerini yerine getirmek için çalışacağını belirten Beyazgül, Şanlıurfalılara kendisine gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti.

Beyazgül, "Yola çıkarken halkımızdan yüksek bir oy ile seçilmeyi talep etmiştik ve hamdolsun halkımız bize bu desteği vererek Şanlıurfa'da 12 belediye başkanlığını bizlere emanet etti. Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Yola çıkarken her zaman belirttiğimiz gibi en büyük projemiz 2 milyon insanımızın kardeşliğidir. Bu noktada hiç geriye bakmadan, önümüze bakarak yolumuza devam edeceğiz ve Şanlıurfa'nın potansiyelinden, gücünden yararlanarak çalışmalarımıza başlayacağız." diye konuştu.

Daha sonra devir teslim töreni için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine gelen Beyazgül, burada engellilerden oluşan Büyükşehir Mehteran Takımı tarafından karşılandı.

Törende, eski başkan Nihat Çiftçi'nin kente önemli hizmetlerde bulunduğun anlatan Beyazgül, Çiftçi'ye hediye takdim etti.

Görevi devreden Nihat Çiftçi de Şanlıurfa'da güzel şeyler yapmak için çabaladıklarını belirterek, Beyazgül'e başarı diledi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise bu işin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :