Sandıklı'da fakir ailelere günlük sıcak yemek dağitımı

Sandıklı'da fakir ailelere günlük sıcak yemek dağitımı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde fakir vatandaşlara belediye tarafından günlük sıcak yemek veriliyor

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde yardıma muhtaç vatandaşlara belediye tarafından "Yaşlı Bakım" projesi kapsamında günlük sıcak yemek ikramı yapılıyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engellilerin günlük sıcak yemek ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, her gün üç çeşit sıcak yemeğin, evinde yemek pişirme imkanı olmayan ailelere verildiğini söyledi.

Sandıklı Hüdai kaplıcalarında usta aşçılar tarafından yemeklerin titizlikle hazırlandığını belirten Çöl, yemeklerin belediye personeli tarafından sefer tasları ile belirli adreslere ulaştırıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yemeklerin dağıtımı sırasında kimseyi rencide etmemek için gizlilik uygulanıyor. Hazırlanan yemekler daha dumanı üzerindeyken sıcak sıcak vatandaşların evlerine teslim ediliyor. Bir önceki günden kalan boş sefer tasları alınarak yerine doluları veriliyor. Vatandaşlarımızın zor zamanlarında yanında olmak bizim için görevden ziyade bir sorumluluktur. Onların dertlerine çare olmak ve hayır dualarını almak büyük bir mutluluk. Yemek yardımlarımızdan Sandıklı ilçe sınırları içerisinde ikamet eden engelli, kimsesiz, hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler faydalanıyor. Şuana kadar ihtiyaç sahibi 250 eve her gün sıcak yemek yardımında bulunuyoruz. Bir yıldan beri her gün aralıksız sürdürdüğümüz bu hizmetimizi, Sandıklı Belediyemiz olarak gelecek yıl daha çok aileye yemek yardımda bulunarak devam ettireceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :