Şan'dan Zeliha Ağrıs'a kutlama

Şan'dan Zeliha Ağrıs'a kutlama

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beyşehirli Zeliha Ağrıs’ı üstün başarısından ötürü tebrik etti.

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından Güney Kore’nin Muju kentinde düzenlenen 23. Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonasında Rus rakibini finalde yenerek altın madalyanın sahibi olan Beyşehirli Zeliha Ağrıs’ı üstün başarısından ötürü tebrik etti.

İlk kez Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden 19 yaşındaki Zeliha Ağrıs, kadınlar 53 kilo finalinde ettiği başarıyla göğsümüzü kabarttı. Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, milli tekvandocu Zeliha Ağrıs’ı kutladı ve olimpiyatlar için başarı dileğinde bulundu.

Şan,“ Milli tekvandocumuz Zeliha Ağrıs Güney Kore’de gerçekleştirilen şampiyonada ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek hem ülkemizin, hem de Konya’mızın gurur vesilesi olmuştur. 19 yaşındaki kızımız Dünya Şampiyonasında ilk kez mücadele etmesine rağmen, büyük bir başarıya imza atmıştır. Finalde Rus rakibini 11-8 yenerek Dünya Şampiyonluğunu kazanan sporcumuz Zeliha Ağrıs’ı şahsım ve kulübüm adına kutluyor, başarılarının devamını diliyor ve 2020’de yapılacak Olimpiyatlarda kendisinden yine altın madalya beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Ayrıca yine dünya şampiyonu Nur Tatar Askari ile sporcularımızın başarılarında büyük pay sahibi olan Konyalı spor adamlarımız Türkiye Taekwondo Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin ile federasyon başkanımız Doç. Dr. Metin Şahin’i kutluyorum ”dedi.