Sancak Beton, ziyaretçilerinin karşısına çıktı

Sancak Beton, ziyaretçilerinin karşısına çıktı

Konya Yapı ve İnşaat Fuarı’nın nitelikli ziyaretçilerin geldiğinin ifaden eden Sancak Hazır Beton Genel Müdürü Cüneyt Tat, “Konya, inşaat sektörünün meyvesini alıyor” dedi.

Konya’ya yapı fuarı beklenenden çok daha iyi düzeyde başladığını ifade eden Cüneyt Tat” ziyaretçilerin katılımını artırırsak çok daha iyi sonuçlar olacağını söyledi. Tat, “ Önümüzdeki senelerin alt yapısı şimdiden oluşmaya başladı. İnşallah daha iyi olacak. Konya iç Anadolu’daki en çok inşaat yapılan illerden biri ve Konya bu fuarı çoktan hak ediyor. Bunun meyvesi de fuarlarda görmemiz gerekiyor. Bundan sonra ulusal firmaların daha çok katılımıyla güzel bir fuar olacaktır. Sancak beton olarak hazır beton çeşidini artıramazsınız. Biz sancak beton olarak müşterilerimizi burada neler yaptığımızı göstermek. Bizim de burada olduğumuzu görmektir. Ürünlerimizi ve neler yaptığımızı daha iyi gösterebilmektir. Bir diğer amacımızda yan şirketimiz Aladağ beton firmamızın yeni ürelerini burada müşterilerimize göstermektir. Burada her iki şirketi de müşterilerimize tanıtmak ve ürünlerimizi daha rahat göstermektir” şeklinde konuştu. 

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Sancak Hazır Beton, Konya’nın iki köklü ailesi ve grubu, Mustafa Avcan Grup ve Aladağ Beton Grup tarafından 2014 yılında Konya da faaliyete başladığını anlatan Tat, “Sancak Hazır Beton olarak yeni kurulan bir tesis olmasına rağmen iki grubun yıllarca hizmet ve ürün kalitesi ortadadır. Konya Merkez'de 8 bin m² alanda kurulu tesisinde, 130 m³/saat kapasiteli santral, 15 adet 12 m³'lük Transmikser, 1 Adet 56’lık 5RZ Putzmeister Mobil Pompa (Konya merkezdeki en büyük pompa), 1 Adet 37’lik 5RZ Zoomlion Mobil Pompa, 1 Adet 43'lük 5RZ Zoomlion Mobil Pompa ile hizmet vermektedir. Konya Çumra ve Ereğli yolu 7. km'de ki tesislerimiz 2015 yılında faaliyete geçmiş olup, halen bulunduğu bölgeye hizmet vermektedir” dedi.

Mustafa Avcan Grup: 1930’lu yıllarda gıda sektörüne girerek ticaret hayatına başlayan ve Unilever, Nestle gibi ulusal markaların İç Anadolu Bölge distribütörlüğünü yapmıştır. 1994 yılında akaryakıt sektörüne girerek faaliyet alanını genişletmiştir. Bugün itibariyle Konya merkez ve ilçeler de Opet, Shell, Aygaz olmak üzere 8 akaryakıt istasyonu ve ayrıca 2010 yılından bu tarafa Opet Akaryakıt A.Ş. nin bölge distribütörlüğünü yapmaktadır. Düzgün ve ilkeli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyetine verdiği önem ile herkes tarafından bilinmektedir.

Aladağ Beton Grup: Aladağ Beton 1980 yılından beri faaliyet gösterdiği beton ürünleri altyapı ve üstyapı ile inşaatları çözüm ortağı olarak hizmet etmenin yanı sıra edindiği edinimleri uzman kadrosu ile 2011 yılında Aksaray merkez açtığı beton santrali ile yapı sektörüne yansıtmıştır. Çok kısa bir sürede Aksaray da hazır beton sektöründe yer edinmiştir ve tercih edilen marka olmuştur. İsmail Alemdar  – Memleket