Sanayicilere, KOSGEB destekleri anlatılacak

Sanayicilere, KOSGEB destekleri anlatılacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Rumelili İşadamları Derneği (ERİAD) ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin (ESOGÜ) işbirliğiyle düzenlenecek toplantıda,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Rumelili İşadamları Derneği (ERİAD) ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin (ESOGÜ) işbirliğiyle düzenlenecek toplantıda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) sanayicilere olan destekleri anlatılacak.

Toplantı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM) Harezmi Konferans Salonu'nda 7 Aralık'ta saat 20.00'de Merkez Müdürü Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş'un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

KOSGEB Eskişehir İl Müdürü Seraceddin Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının kentteki sanayicileri desteklerinden yararlandırmak ve bölge kalkınmasına katkı yapmak olduklarını bildirdi.

ESOGÜSEM Müdürü Prof. Dr. Erdoğmuş ise kentteki tüm sanayicileri ESOGÜ'ye davet ettiklerini belirterek, ERİAD ile üniversite-sanayi işbirliklerinin süreceğini vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :