Sanayi esnafından Başkan Acehan'a teşekkür plaketi

Sanayi esnafından Başkan Acehan'a teşekkür plaketi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret eden sanayi esnafı, yapılan güvenlik kameraları ve atılan asfaltlar için teşekkür...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret eden sanayi esnafı, yapılan güvenlik kameraları ve atılan asfaltlar için teşekkür plaketi takdim etti.

SS Çubuk Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetim kurulu Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti. Esnaflar adına konuşan kooperatif başkanı Ömer Türk, ''Başkanımız esnaftan hiçbir şey esirgemiyor. Biz bir istiyoruz, başkanımız bin veriyor'' dedi.

Kurulan kamera sisteminin üzerlerindeki büyük yükü aldığını ve kendilerini rahatlattığını anlatan Türk,''Sanayi sitemizin içinde asfaltlanmayan yollarımız vardı sağ olsun başkanımız yollarımızı asfaltladı. Sanayi sitemizin en büyük sorunu güvenlik konusuydu. Özellikle gençler sanayi içerisinde dirift atıyorlardı ve sık sık kazalar oluyordu. Esnafımız geceleri rahat uyuyamıyordu, tedirgin oluyorlardı. Sağ olsun başkanımız bu konuda da bizim isteğimizi yerine getirerek sanayi sitemizin içerisini güvenlik kameralarıyla donattı" diye konuştu.

Başkan Acehan, Çubuk'un her köşesine hiç ayrım yapmaksızın öncelik sırasına göre ve imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek hizmet ettiklerini söyledi.

Güvenlik sisteminin iki temel özelliği olduğunu ifade eden Başkan Acehan, bunlardan birincisinin kablosuz bir sistem olması ikincisinin ise internet üzerinden görüntülerin takip edilebiliyor olması olduğunu sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı