Sanatçılardan Hatay Valisi Ata'ya ziyaret

Sanatçılardan Hatay Valisi Ata'ya ziyaret

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Mehmetçik'in Yanında" etkinliği kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Vali Erdal Ata'yı ziyaret etti

HATAY (AA) - Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve askerlerle buluşmak için başlatılan "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Mehmetçik'in Yanında" etkinliği kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Vali Erdal Ata'yı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Ata, İstanbul Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu ile beraberindeki tiyatro ve sinema sanatçılarını Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu'nda ağırladı.

Sanatçılarla bir süre sohbet eden Ata, medeniyetler beşiği Hatay'da misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla kentin adeta ziyaretçi akınına uğradığını belirten Ata, şöyle devam etti:

"Aklınıza gelebilecek her kesimden vatandaşımız buraya destek olmak amacıyla akın etti. Sınırları açsak herkes Afrin'e gitmek istiyor. Bunları görmek bizi çok mutlu ediyor, aynı zamanda moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Gerek Türk Silahlı Kuvvetleri gerekse geride görev yapan bürokratlarımız, askerimizin başarılı olması için her türlü çalışmayı yapıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri de bu harekatta çok hassas davranıyor. Şu ana kadar bir sivil vatandaşa bile zarar verilmedi. Bu vesileyle sizleri de burada görmekten, buralara kadar gelerek verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :