Samsunsporlu futbolcular galibiyete şartlandı

Samsunsporlu futbolcular galibiyete şartlandı

Murat Gürbüzerol: "Büyükşehir Gaziantepspor'u yenerek, 3 puanla Samsun'a dönmek istiyoruz"- Genç oyuncu Hasan Kılıç: "İnşallah Büyükşehir Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılırız"

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbolcularından Murat Gürbüzerol, Büyükşehir Gaziantepspor deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli oyuncu Murat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor galibiyetiyle takımın üstündeki stresi attıklarını söyledi.

Hem galibiyetin hem de yeni teknik direktörün takıma farklı bir hava kattığını dile getiren Murat, "Yeni teknik direktörümüzle çıkışa geçmeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Gaziantepspor'u yenerek, 3 puanla Samsun'a dönmek istiyoruz. Bundan sonra her maçta hedefimiz 3 puan ama galip gelemiyorsak da 1 puanda iyidir. Mutlaka maçlardan puanla ayrılmak zorundayız." değerlendirmesinde bulundu.

Genç oyuncu Hasan Kılıç ise teknik direktör değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını anlattı.

Tüm oyuncuların farklı bir havaya büründüğünü dile getiren Hasan, "Ligde çok zorlu maçlar oynadık. Bu maçlarda psikolojik sıkıntılar ve stres yaşadık. Denizlispor maçıyla kendimize güvenimiz geldi. Teknik direktör Osman Özköylü'nün gelişi hepimizi olumlu yönde etkiledi. İnşallah Büyükşehir Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılırız." ifadelerini kullandı.

Kaleci Furkan Köse de ligde oynadıkları maçlarda çok mücadele ettiklerini ancak bir türlü galibiyet alamadıklarına dikkati çekerek, "Denizlispor galibiyetiyle bu baskıyı üzerimizden kaldırdık. Teknik direktör Osman Özköylü'nün gelmesi hepimizi mutlu etti. Takım yeni bir havaya büründü, hocamızın bize verdiği taktikle ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz." dedi.

Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde pazar günü deplasmanda yapacağı Büyükşehir Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fransız futbolcu Ousmane N'diaye'nin takımdan ayrı koştuğu antrenmana sakatlığı bulunan Ercan Yazıcı katılmadı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :