Samsunspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Samsunspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Altın: "En küçük kayıpta büyük darbe alacağız"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "En küçük kayıpta büyük darbe alacağız" dedi.

Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Altın yönetimindeki futbolcular, kuvvet çalışması yaptı. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Mbilla ile Mustafa Sevgi, takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenman öncesi Altın, AA muhabirine, ligde her kazanılan maçın bir sonraki maçın önemini daha da artırdığını söyledi.

Takımın ligdeki yerine büyük sıkıntıları aşarak geldiğine işaret eden Altın, "Ligde bulunduğumuz noktaya sırtımızda tonlarca yükle geldik. Zirveye az bir süre kaldı. 9 final maçımız var. Her maç bizim için ayrı ayrı final. En küçük kayıpta büyük darbe alacağız. Bunu aklımızın ucuna bile getirmek istemiyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor ile 6 puanlık bir maça çıkacaklarına dikkati çeken Altın, şunları kaydetti:

"Şanlıurfaspor ligde bizim en büyük rakibimiz. Rakibimiz, teknik direktör Osman Özköylü'yü göreve getirdikten sonra büyük bir ivme kazandı. Bazı oyuncuları ön plana çıkmaya başladı, bu bizim dikkatimizde. Tabi ki onlar da bizi dikkatlice analiz ediyor. Ligin en zevkli maçlarından biri olacak. Biz bu mili takım arasını çok iyi değerlendirip hazırlanacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı