Samsunspor'da hedef iki maçta en az 4 puan

Samsunspor'da hedef iki maçta en az 4 puan

Samsunspor Teknik Direktörü Özat: "Üst üste iki maçı sahamızda oynayacağız. Bu iki maçta en az 4 puan hedefimiz var"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Ümit Özat, ligde üst üste iki maçı sahalarında oynayacaklarını ve bu maçlarda en az 4 puan hedeflediklerini söyledi. 

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özat, ilk 3 hafta itibarıyla ligin en çok gol atan takımı olduklarını, ancak fazla sayıda gol de yediklerini belirterek, "Fazla gol yememiz kötü bir durum" dedi. 

Özat, bundan sonraki maçları gol yemeden bitirmeye çalışacaklarını kaydederek, "Doğru dürüst pozisyon vermeden gol yiyoruz. Talihsiz şekilde, kalecimizin hatasıyla yediğimiz goller. Ya her maçta yediğimizden daha fazla gol atmaya çalışacağız ya da gerek bireysel gerekse takım olarak hatalarımızı en aza indireceğiz" diye konuştu.

Hatalı goller yiyen kaleci Furkan Köse'ye ilerleyen maçlarda şans verip vermeyeceğinin sorulması üzerine Özat, şunları söyledi:

"Kime ne zaman görev vereceğim belli olmaz. Furkan'ın ruh hali, kendisini geliştirmesi, vereceğimiz kararda önemli olacak. Bazı oyuncular eleştiriden, bazı oyuncular ise övgüden beslenir. Daum, Volkan Demirel ile ilgili, 'Bu oyuncuyu kalede gördüğüm zaman tüylerim diken diken oluyor' demişti. Volkan, bu konuşmadan sonra Türkiye'ye damgasını vurdu. Daum, bunu Volkan'dan en iyi performansı alabilmek için söyledi. Oyuncularımın daha iyi yerlerde olması için bu eleştirilere açık olmaları gerekiyor."

Ligde sırasıyla Şanlıurfaspor ve Boluspor ile Samsun 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacaklarını hatırlatan Özat, "Ligde üst üste iki maçı sahamızda oynayacağız. Bu iki maçta en az 4 puan hedefimiz var. Bunun için bu maçlara iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

 

- Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları başladı

 

Öte yandan Samsunspor, PTT 1. Lig'in 4. haftasında sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ve pas çalışmaları yaptı.

Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Ekigho Ehiosun ile izinli olan Chikeluba Ofoedu katılmadı.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı